GOODLIFE Pharma

Home Specialismen Urologie

Welkom bij Goodlife Urologie

GOODLIFE is actief binnen de urologie op de gebieden blaaspijn/interstitiële cystitis  en laag testosterongehalte

Blaaspijnsyndroom/Interstitiële Cystitis

Het blaaspijnsyndroom (PBS), ookwel interstitiële cystitis (IC) genoemd, is een chronische ontsteking van de urineblaas.  Pijn in de blaas is de belangrijkste klacht. Deze pijn neemt toe als de blaas voller wordt. Plassen verlicht de pijn. Pijn in de omliggende lichaamsdelen komt ook vaak voor. Mede door deze klachten moet men vaak plassen.
De behandeling van PBS/IC is er op gericht om de klachten te verminderen, want echte genezing van de ziekte is helaas nog niet mogelijk. De mogelijke behandelingen zijn naast blaasspoelingen: orale middelen, lasertherapie, neurostimulatie/modulatie of een operatie. Ialuril, een blaasspoeling,  kan worden ingezet bij de behandeling van BPS/IC

Laag testosterongehalte

Testosteron is het belangrijkste mannelijk geslachtshormoon. Dit hormoon wordt hoofdzakelijk in de zaadballen geproduceerd. Bij volwassen mannen zorgt testosteron ervoor dat de lichamelijke veranderingen die in de puberteit zijn opgetreden in stand worden gehouden. Daarnaast speelt testosteron een belangrijke rol bij het voorkomen van botontkalking, een goede vetverdeling en bij de productie van gezonde zaadcellen in de zaadballen. Testosteron beïnvloedt ook het humeur en bepaalt voor een deel of iemand lekker in zijn vel zit.

Blaasspoeling

De waardering van goodlifepharma.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 43 reviews.